С много атрактивни визии, колоритни цветове и бляскави тоалети премина събитието по връчване на вторите годишни американски награди за инфлуенсъри. American Influencer Awards 2019 се състоя снощи, на 18 ноември, в Долби Театър, разположен в сърцето на Холивуд. 

По розовия килим минаха най-видните американски трендсетъри и икони в интернет пространството, модни гурута и създали на красота. 

Водещи на церемонията по награждаването бяха Jeannie Mai, Kandee Johnson и Patrick Starrr  (наред с множество водещи на знаменитости), които обявиха победителите в над 20 категории, свързани с красота, лайфстайл, мода, здраве, пътуване, музика и други.

На сцената се качи и рапърката Saweetie, която допринесе за доброто настроение на всички гости на събитието. 

И този път, погледите събра Ким Кардашиян, която се появи заедно със своя дългогодишен приятел и гримьор Марио Дедиванович. 

Тя е сред първата генерация влиятелни инфлуенсъри, благодарение на своя риалити сериал Keeping Up With The Kardashians.

39-годишната риалити звезда направи изненадваща поява на Американските награди за инфлуенсъри през 2019 г., за да почете 36-годишния гримьор, като му връчи наградата за изключителни постижения. Марио работи с Ким от близо десетилетие и двамата си сътрудничат по много грим проекти.

Мега звездата накара всички да обръщат глави след нея, облечена в кърваво-червена рокля на Диор, която прегръщаше извивките й. Проектиран от Джон Галиано за колекция AW97, тоалетът е изработен от луксозна жакардова тъкан с пищни флорални шевове, дълбока цепка, дълги ръкави и висока яка, украсена с мъниста.

Лала Кент се появи пременена в лъскава, светлоотразителна рокля, покрита с малки черни и сребърни диаманти. Годеникът й Рандал Емет заложи на черно облекло, като съчета блейзър, дънки и тениска.

Тайра Банкс изглеждаше свирепо, след като пристигна облечена в зашеметяващ кариран костюм.

Тя носеше подходящи сако и панталон - без риза, разкривайки изваяния си бюст с черен дантелен сутиен.

Франки Гранде блестеше в панталон от черни пайети, съчетан с черно яке с пайети.

Драя Микеле изглеждаше елегантна в бяла сатенена рокля, а Фара Абрахам мина по червения килим заедно с дъщеря си София.

Звездата от „Тийн мама“ беше облечена в плътно плисирана сребърна рокля с оформено деколте, докато дъщеря й носеше розово облекло с елегантна пола и украсена със златни пайети.

Saweetie не остави почти нищо на въображението, облечена в черно боди от Louis Vuitton, което едва покриваше бюста й.

Тя сдвои тоалета с подходяща шапка с широка периферия и чорапогащник на дупки.

Gigi Gorgeous разтърси публиката с тъмно опушен грим и черна рокля, тип русалка, покрита с блясък.

Бека Тили дойде в къса черна рокля с дълбоко деколто, украсена със златни и сребърни пайети, която съчета с дебел черен колан с катарама във формата на змия.

Розова магия цареше около Август Гети, който се появи на събитието в изчистен розов костюм, който съчета със сини маратонки. 

YouTuber-ът и гримьор Никита Драгун показа своята фина фигура с розов сутиен във форма на пеперуда и идентична долна част, изградена от мъниста и ресни. Целия си стайлинг тя съчета с дълга розова перука и шал от пера. 

Канди Джонсън блестеше в къса рокля от пурпурен цвят с чифт бели токчета.

Редакторката на Elle Arabia Меган Пормър смая с ангелско облекло с разперени крила, изработени от бяла тел и бежови токчета, подобни на скейт.

Жани Май беше неподправена в поразителен костюм, покрит в сини и лилави пайети.

Кралят на грима Патрик Стар озари всички с шарената си рокля от звезди и подходяща шапка, докато майка му Мама Стар носеше прекрасна синя рокля, покрита със сложни златни декорации.

Гримьорът и стилист Никол Рей показа извивките си в червен "халат", съчетан с панталони.

Пабло Урибе беше облечен в къса черна кожена рокля-сако и носеше сребърна чанта.

Гримьорът Итън Питърс пристигна в чифт черни накъсани дънки, съчетани с дънково яке, като и двете бяха напръскани с розова боя.

Джулиан Ернандес носеше черна изрязана риза и чифт тесни черни дънки, заедно с малка раница от Adidas.

Ето и още от поразителните тоалети на звездите, които дефилираха на розовия килим за вторите годишни американски награди за инфлуенсъри - American Influencer Awards 2019:

Снимки: Dailymail.com

Превод: Trafficnews.bg