Ромео Бекъм, 18-годишният син на Виктория и Дейвид Бекъм, направи своя дебют на корицата в януарския брой на италианското издание Vogue.

В профила си в Инстаграм Ромео сподели кадри от фотосесията, от които става ясно, че той се справя доста добре в ролята си на модел. Едва ли това е неочаквано, предвид факта, че майка му е дизайнерката Виктория Бекъм, а баща му Дейвид Бекъм - и двамата с огромен опит пред камерата. 

Ромео украсява обложката на L’Uomo - озаглавена „Проблем с поколението“, а прическата му много наподобява тази на баща му от едно време. 

Произхождайки от родословна линия, напоена със стил, външният вид на Ромео е урок по модни мъжки дрехи. Извънгабаритни плетива, жилетки и графични панталони от Prada, GCDS, Saint Laurent и Supriya Lele са едновременно раздразнителни и новаторски.

"Толкова съм горд с теб!", поощри го баща му Дейвид Бекъм, споделяйки корицата на Vogue.

Кадрите на L’Uomo на Romeo събраха и поздравителни съобщения от по-малкия му брат Круз, скорошната му снаха Никола Пелц и гордите репостове от Дейвид и Виктория.

Позитивните коментари идват и от знаменитости като Спайс Гърлс Мей Си, Джъстин Бийбър, Коди Симпсон и Патрик Шварценегер

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by L'Uomo Vogue (@luomovogue)

Въпреки че Ромео спечели пресата като детски модел за Burberry, през последното десетилетие той не беше много в центъра на вниманието (с изключение на присъствието си на първия ред на шоутата на Victoria’s London Fashion Week).

Дали Ромео ще следва стъпките на майка си дизайнер, баща спортист или брат-модел, предстои да разберем, но каквото и да прави, със сигурност ще бъде уникално за него и ще добави още повече звездна сила към семейство Бекъм.