Ако вече се подготвяте за празника на любовта и все още търсите идеи за маникюр, ще ги намерите тук. Червените нюанси, сърцата и любовните послания са неразделна част от историята на романтичния маникюр и Свети Валентин.

Печеливша усмивка

Носете усмивка и на ноктите си. В бяло, на неутрална основа, усмихнатите сърца са перфектна декорация през зимния период на годината. Те не оставят никого безразличен.

Сърце до сърце 

Нежната, розова основа с блясък и сърца в различни нюанси на розово се свързват с любовта.

Сърца по върховете на ноктите

Нанесете лак в цвета на ноктите, а горната част украсете със сърце в различен цвят. След това нанесете топ лак и се насладете на вашия малък шедьовър.

Мини детайли, макси ефект

Добавете малки правоъгълници, сърца и точки върху млечнобяла или безцветна основа и се убедете сами в силата на малките детайли.

Любовно писмо

Направете този маникюр възможно най-игрив. В изобилието от затворени писма оставете едно отворено писмо - така любовта ще разпери крилете си.

Блестящ рубин

Този маникюр е идеален, ако искате нещо, което не е сложно за поддръжка. Въпреки това никой не може да оспори ефекта му.

Смес от лъскави и матови нюанси

Комбинацията от ярки, червени и неутрални, матови нюанси, украсени с лъскави, мънички сърца, е пълен хит.

Маникюр с послание

Няма по-оригинален начин да покажете на партньора си колко много означава той за вас.

Любовната страна на френския маникюр

Ако сте фен на френския маникюр, ето оригинален начин да го персонализирате за Свети Валентин - добавете няколко черни сърчица на върховете на ноктите си.

Как пише любов?

Всъщност няма универсален стил или специални правила. Напишете тази дума върху ноктите с тънка четка и заменете буквата О със сърце.