Родните ВИП-ове цяла нощ заливаха мрежата с красиви фотоси от новогодишната нощ. Всички дами доста добре са се постарали да изглеждат перфектно, пременени в чудесни тоалети и е много трудно да се прецени коя е най-красивата, пише "Хот Арена".

Типично в свой стил Антония Петрова – Батинкова наводни Инстаграм с десетки еднотипни фотоси, на които позира със съпруга си. Мис България е заложила на впита черна рокля, която очарователно подчертава бременното й коремче.

Всъщност черното си е класика и доста звезди заложиха именно на него за ЧНГ, като някои избраха дълги, а други доста късички и секси дрешки. Одежди в „траурния“ цвят решиха да носят: Елен Колева, която показа любимият си Андреас, който тя ни показа за последно през лятото, Симона Загорова, чиято рокля прилича по-скоро на абитуриентска, моделката Кристин Илиева, Николета Лозанова, която заложи и на дълбоко деколте, годеницата на актьора Наум Шопов – Теа Минкова, Биляна Дол, бившата гимнастичка Цвети Найденова, която посрещна 2019-а на почивка в Дубай, Златка Райкова, Нора Недкова, Цвети на Криско и Лили Ангелова.  

Кали и Преслава, която позира до бащата на детето си Павел, също заложиха на черното, но роклите им бяха посипани и със солидно количество блестящи камъни.  

Червените парцалки също се оказаха класика на Нова година. Галена, която контрастира на всички останали, тъй като не избра фуста, а костюм от две части - панталон и сако, близначките Алекс и Влади, Сузанита, Цвети Янева и Ася Капчикова избраха аленото. Проява на лош вкус показаха пеещите близначки, тъй като заложиха на доста летни и ултракъси роклички, които комбинираха с не по-малко летни сандали. Маги Сидерова също тръгна с изрязани обувки, които са подходящи за по-горещите сезони, а шарената й рокля е по-скоро като за плаж, отколкото за снощния празник.  

Емилия избра разкроена рокля в червено и синьо, която изглежда доста демоде. Вкусът на Андреа също бе различен – тя заложи на секси рокличка в сребристо и мнооого дълбоко деколте. Глория, Анелия и поп певицата Михаела Маринова също блеснаха в светли и красиви одежди.    

Към светлата гама цветове се ориентираха Златка Димитрова, която има перфектна фигура, но реши да я скрие в бяла и доста широчка одежда, която по би отивало на дама, която крие голям корем…