Увеличава се броят на фризьорските салони, които се доверяват на качествените американски продукти L'ANZA.

Двата нови салона, които се присъединиха към голямото семейство на Christian of Roma са Estrenar Hair studio в Дупница, който отвори врати на 23 октомври и Color Love by Desi Slaveykova в Кюстендил.

Те избраха да работят с невероятните продукти на американския бранд  L'ANZA, който е диамантът в короната на козметична компания Christian of Roma.

Също, един от салоните е позициониран в град Пловдив и носи името Golden Hands, като в него прически прави стилистът с дългогодишен опит Емилия Балталиева. Тя е перфектен професионалист и се отличава със собствения стил при правенето на прически.

Американският  бранд L'ANZA стъпи у нас в началото на 2017 година и бързо завладя стотици фризьорски салони. За представянето му в България пристигна звездата от Ню Йорк Амон Карвър.

Червена лента на салона в Пловдив символично прерязаха собственикът на Christian of Roma Елена Кристиано и лорд Евгени Минчев заедно с двете собственички на салона Милена Василева и Емилия Балталиева.

Всички продукти на L’ANZA имат 260 градуса термозащита. Това е постигнато с екстракт от кактус. Във всички продукти на L’ANZA има кератинова система, дори в боите, оксидантите и обезцветителите. Koсата е изградена от кератин, минерали и влажност, това е и съставът на кератиновата система. 19 аминокиселини в L’ANZA са напълно сходни с тези, от които косата е изградена. В L’ANZA кератина се произвежда от кашмир, който е най сходен с човешката коса, а не протеини, извлечени от растения. Тройна UV защита във всички продукти. Без сулфати, без парабени , без глутен, без соли. Дори дълбоко почистващите шампоани могат да се използват на боядисана коса, а агента за дълбоко почистване не е синтетичен EDTA, а е извлечен от органичен ориз. Заложете на най-доброто за вашата коса.