Новият сезон дава повод за много нови промени във външния ни вид, като е добра идея да започнем от смяната на прическата. Можем да разнообразим с нова подстрижка или нов цвят на косата, като определено, който и избор да направим ще се чувстваме рефрешнати. След дългото лято косите ни са изтощени и имат нужда от подстрижка, терапия и промяна.

Ето няколко чудесни хитови идеи за сезона, които можете да използвате за освежаване на външния вид.

Подстрижка на черта над рамената

Тази прическа е добра идея, защото изглежда стилно, изчистено и нежно. Според зависи структурата на вашия косъм, тя може да се поддържа или само със сешоар и четка или с преса при по-упоритите и начупени коси.

Нисък кок

Тази прическа е прекрасен избор, когато навън времето е лошо, косата ви не е в много добър вид, а и става изключително бързо, като са ви нужни само ластик и лак за коса по желание.

Опашка с няколко ластици

Това е също много добра идея за дните, в които просто нямате време или не ви се занимава. Интересно и отново бързо и лесно.

Медни нюанси

Този цвят ще продължава да бъде тотален хит. Както през изминалите години, така и тази година ще бъде предпочитан сред дамите. Тази промяна би допринесла изключително интересно, модерно, различно и разчупено настроение във вида ви.

Небрежен бретон

Ако имате нужда от разчупване, но не сте готови за рязка промяна, то това е перфектното решение.

Кичури- лицев контур

Това е прическата, която беше хит още през пролетта, но ще задържи мястото си в топ класациите за най-вървежни прически на годината и през есента.

Небрежни етажи

Ако ви е писнало от равната коса, то етажите са нещото, което със сигурност ще предаде обем на косата, ще разчупи визията и ще чувствате косата си по-лека и подвижна.