Лятото бавно преминава през пръстите ни и заедно с това ни носи изтощена коса от слънцето и солта, която с нетърпение очакват квалифицирани фризьори.

Ако не сте сигурни какво да правите с прическата си, няма нужда да се притеснявате, защото имаме решение за това. Ето пет предложения, които ще носим тази есен. От класически подстригвания и младежки палави прически, до игриви флашбекове - този списък ще намери решение за всички жени.

"Шаг" прическа

Най-голямото прогнозиране на модните експерти ни казва, че прическите „Шаг“, които придобиха своята популярност през 70-те, ще се носят и тази есен. Те могат да се адаптират както към по-къса, така и към по-дълга коса. Предимството на Шаг прическата е, че се поддържа лесно и придава бляскав вид и обем без много усилия.

Бретон

Независимо дали става въпрос за подредените, плоски бретончета или разхвърляните - есента определено е сезонът, когато бретонът отново ще бъде на мода. Ако дълго време мислите дали да направите тази промяна със себе си, то това е подходящият момент за вас. Най-известната тенденция за есента са шишарките от 60-те, т.е. конусите в стила на Бриджит Бардо.

Къс боб

Когато става въпрос за боб, това е прическа, която лятото не е заобиколила. Но това лято често носехме по-дълги, разхвърляни боби. Есента, от друга страна, носи по-къси, по-прецизни боб прически и асиметрични боб прически.

Пикси

За тези, които искат промяна и по-скоро за тези, които обичат смелите експерименти, когато става въпрос за прически - есента носи прическа „Pixie“. Тази есен Pixie ще носи малко повече коса на върха на главата за повече обем.

По-дълъг боб

Боб, който стига до ключицата, е перфектен избор за онези жени, които се страхуват от по-късата коса, и които все още искат някаква промяна. Ключът към тази прическа е прост. Краищата са равни, а косата е достатъчно дълга за опашка и редица други прически.