Коледните и новогодишни празници настъпват. Декември месец е месецът на подаръците. Всички с огромно удоволствие получаваме такива и същевременно се заемаме със задачата да изберем перфектния подарък за любимите ни хора.

Доказаната през годините компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България отново е до вас, улеснявайки вашия избор и осигурявайки невероятни комплекти, които биха зарадвали искрено всеки, който ги получи като дар.

Комплект Pomegranate & Papaya е едно от десетки решения, които пловдивската компания, печелила няколко пъти престижния приз "Любима марка на българския потребител", е подготвила за всички вас.

Той е на цена 24 лева, като тази цена на комплекта ви дава голяма отстъпка. Освен това в допълнение получавате и подаръчна кутия с коледен дизайн и хартиена торбичка, а всички знаем, че тези аксесоари към подаръците винаги доста ги оскъпяват. Е, в магазините на РЕФАН ще ги получите напълно безплатно.

Комплектът включва:

- Бутер крем за тяло - 200 мл
Богат на натурални растителни масла-какао и карите (ший), за ежедневно подхранване на кожата с освежаващ мирис на нар и папая. Разтапя се върху кожата, заглажда и подхранва в дълбочина. Kонцентратът от кисело мляко възстановява водно солевия баланс на кожата и я хидратира дълготрайно.

- Бутер крем за ръце - 75 мл
За ежедневна грижа при суха и много суха кожа на ръцете, с екзотичен аромат на нар и папая. Богата формула с натурални растителни масла какао и карите (ший), които изглаждат, подхранват и омекотяват кожата и концентрат от кисело мляко, който стимулира естествената хидратация на кожата и я предпазва от загуба на влага.

- Хидратиращ душ гел - 250 мл
Дарява невероятно усещане за свежест и чистота, глези сетивата с неустоимо ухание на нар и папая. Активните съставки регенерират кожата и я хидратират.

- Ексфолиант за тяло - 240 гр
Ексфолиант за тяло Pomegranate & Papaya е вълнуващо съчетание от естествени захарни кристали, натурални растителни масла от гроздови семена, кайсиеви ядки и бадем за нежна пяна с аромат на цвят на нар и папая. Премахва мъртвите клетки, стимулира дишането на кожата и помага да се освободи тялото от токсините.

Разгледайте и останалите Коледни сетове, които РЕФАН България предлага през декември