Десетото юбилейно издание на Sofia Fashion Week очакваше гости от цял свят, в това число и трима италиански дизайнери, които предвид постановените мерки няма да могат да присъстват.

Седмицата на модата в София на първо място е събитие за хората и предвид съветите да не се организират обществени мероприятия на открито и закрито, организаторите смятат, че най-доброто решение е отмяната на събитието за неограничен срок от време, докато обстановката у нас и по света се стабилизира. Голяма част от световните модни седмици също бяха прекъснати или отменени, пише Codefashion.bg.

Човешкият фактор - нашите  гости, партньори и спонсори винаги са били важни за нас и най-големият моден форум в България Sofia Fashion Week не би позволил някой от тях да бъде изложен на риск. Всички дизайнери, модели и партньори подкрепиха решението на организаторите от българската модна телевизия.

Code Fashion TV ще излъчва най-добрите ревюта през годините, а целият екип, заедно с екипите на хотел Marinela Sofia ще продължава работа по есенното-зимното издание на Sofia Fashion Week.

Тогава всички заедно ще можем да се насладим на впечатляваща атмосфера, сценография, декор, родна и световна мода и грандиозни партита.

Докато чакаме Sofia Fashion Week AW 2020, може да се насладите на най-добрите моменти от изминалите 9 издания с нашето специално видео.