С първите дни на есента е време за първите есенни комбинации. Първоначалното вълнение, внесено от модните новости във всеки гардероб ще премине бързо, защото само с няколко вълнуващи комбинации може да извлечем максимума.

Няколко едновременно класически и модерни, универсални и ефектни комбинации ще бъдат нашите фаворити тази есен, особено когато ни се струва, че няма какво да облечем от гардероба, пълен с дрехи. И така, ето как винаги да създавате перфектната есенна комбинация...

Тя трябва да бъде съчетание между класика и тенденции, ежедневни и елегантни модни артикули. Ефективният контраст ще изведе най-доброто и чрез него ще създадете модерен външен вид, който ще изглежда страхотно дори и в най-мрачните дни.

Крайната есенна комбинация този сезон може да се намери в семплото съчетание на дънки, тениска или панталон и блейзър.

В допълнение към блейзъра, модерният костюм ще бъде друг класически избор, който ще работи еднакво добре както в ежедневието, така и при официални поводи и събития. 

Ризите и блузите все още са популярен избор за небрежен външен вид, но любимата тениска сега ще бъде заменена от фин трикотаж. В комбинация с модерни панталони, кожена пола или дънки и добавянето на няколко златни бижута, плетката ще изглежда по-добре от всякога.

Любимата рокля или пола тази година се предлага и с дължина midi в най-луксозните цветове и шарки. Всичко, от което се нуждаете за този женски фаворит, са ботушите до коляното - зимна класика, която се завръща грандиозно този сезон.

Освен с цветовете и шарките, този сезон играйте с текстурите на различни материали - кожата и трикотажът ще бъдат ефектна и готина комбинация за дневна и вечерна визия.

Освен това намерете доза вдъхновение в нашата селекция от страхотни улични комбинации.