Безвредна боя за коса? Да, вече има такова нещо, за радост на голяма част от дамите, които не само държат на външния си вид, но и на своето здраве. Всяка дама, която боядисва косата си, знае колко силно въздейства боята върху структурата на косъма, а новата "Herbal Time Phytocare" дава заявка да се превърне в хит на българския пазар. 

С изключителния пробив в индустрията на красотата се похвали козметична компания "Розаимпекс", която скоро откри своя нов фирмен магазин в Пловдив. Обектът се намира срещу сградата на Общината, на ул. „Патриарх Евтимий“ № 1 и e първият фирмен търговски обект на компанията у нас.

Нов фирмен магазин отвори врати в ПловдивОбектът на козметична компания „Розаимпекс" се намира на ул. „Патриарх Евтимий" № 1

За разлика от обикновените бои, новата и трайна "Herbal Time Phytocare" е безамонячна, а в състава и са включени 10 растителни екстрактa и 5 натурални масла, които предпазват косата от увреждане по време на боядисването. Тя не само оцветява перфектно косъма, тя го и възстановява. Не се изненадвайте, ако косата ви след боядисване изглежда по-здрава, силна, хидратирана и гъвкава от преди. Боята осигурява едновременно красив цвят и грижа за косата. Липсата на амоняк не означава липса на добро боядисване.

"Herbal Time Phytocare" е изключително трайна и осигурява оптимално покритие на бялата коса. Продуктът предлага богата гама от 20 натурални цвята: ярко рус, светло рус, натурално рус, тъмно рус, какао, ледено кафяв, шоколад, тъмно кафяв, горчив шоколад, черен, бежево рус, пепелно рус, карамел, топло меден, златист кестен, мокачино, наситен махагон, червен, тъмна вишна, патладжан.

В състава на боята, специалистите от козметична компания "Розаимпекс" са използвали природни съставки, за да защитят кератина – основна структурна единица на косъма. Пречистената й формула не съдържа: амоняк, PPD (пара-фенилендиамин), резорцинол, SLS, парабени и минерални масла. Всички съставки са 100% веган!

Боята "Herbal Time Phytocare" е подходяща и за хора с чувствителен скалп. Липсата на PPD (пара-фенилендиамин) и резорцинол, спомага за понижаване риска от възникване на алергия. Отсъствието на амоняк, SLS и минерални масла, пък води до намаляване на вероятността от изсушаване на косата и дразнение на кожата.

Комплектът на боя за коса "Herbal Time Phytocare" съдържа оцветяващ гел – 50 мл, активираща емулсия – 50 мл, фитоконцентрат – 4,5 мл и маска с 5 масла – 20 мл.

ФИТОКОНЦЕНТРАТ с 10 растителни екстракта ( великденче, върбинка, камшик, латинка, липа, алое, репей, мащерка, орех, зелен чай), който се добавя към оцветяващата смес.

Маската за коса, която запечатва за дълго цвета в косъма, е комбинация от 5 натурални масла от арган, макадамия, чиа, бадем и жожоба, които подхранват в дълбочина и правят косата мека и блестяща.

Продуктът "Herbal Time Phytocare" е препоръчан и разработен под ръководството на водещия стилист-коафьор Бисер Борисов. 

В новия магазин на "Розаимпекс", локализиран на на ул. „Патриарх Евтимий“ № 1, се предлага максимално богат избор и от много други козметичните продукти на марката - кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени.

Спонсорирана публикация.