Един от най-нашумелите цветове този сезон е зеленият неон - модерен начин да направите зимния си гардероб по-ярък. Пловдивчанката Николета Лозанова също заложи на интересния цвят и отново доказа, че винаги се облича по последен писък на модата. 

Стайлингът на плеймейтката включва топ в неоново зелено, черен клин, бели маратонки на висока платформа с червени и сини акценти по тях, и разбира се, на така актуалните за сезона ретро очила с интересна форма, които ще са хита на сезона.

В пролетно-летните колекции на световноизвестните дизайнери също бяха забелязани огромни количества киселозелени неща. Рокли, поли, панталони, чанти - всичко е толкова ярко, че почти свети в тъмното.

 

Едни от първите, които вкараха екстравагантния цвят във визията си, още преди началото на сезона, бяха модните икони Ким Кардашиян и сестра й Кендъл Дженър.

Бела Хадид също се оказа фенка на цвета и съвсем наскоро беше забелязана да се разхожда из града с флуоресцентна зелена жилетка.

Все пак не ви препоръчваме да се обличате в зелен неон от глава до пети. Едно нещо в облеклото е достатъчно, за да изглеждате модерно и стилно едновременно.