Навярно повечето от нас вече са се уморили от тъмните цветове и семплите лакирани нокти през студените дни, но лятото е подходящото време за експерименти.

Предлагаме ви няколко идеи за перфектния летен маникюр, който ще носите с удоволствие. Независимо дали сами рисувате ноктите си или посещавате маникюрист, тези идеи са перфектното вдъхновение.

Животински принт 

Животинският принт отново е на мода и когато става въпрос за маникюр,  черно-шарената кравешка окраска е особено популярна този сезон. Това е неутрален и същевременно впечатляващ маникюр, който идеално се вписва във всяка комбинация от дрехи. Тъй като основата е бяла, маникюр като този ще си отиват перфектно с бронзов загар. 

Нокти на цветя

Флоралният модел на ноктите е идеален за лятото. Този избор на маникюр осигурява много място за игра, така че можете да комбинирате светли и тъмни цветове. Ако вече имате тен, предлагаме да опитате комбинация от пастелни цветове.

Перфектен летен маникюр - звезди

Ако искате нещо специално, изберете звезди. Това е впечатляващ маникюр, който лесно се пресъздава. Всичко, от което се нуждаете, е лек нюанс на лак за нокти и стикери, върху които само трябва да нанесете топ лак (защитен слой), за да ги запазите на мястото им. С няколко думи - лесно ще имате перфектния летен маникюр.

Френски маникюр с цвят

Френският маникюр определено е класика, когато става дума за "изкуството на ноктите". Въпреки това, ще получите перфектния летен маникюр, ако вместо бяло, изберете  жълто или някакъв друг колоритен цвят.

Минимализмът е на мода

Ако искате обикновен маникюр, който все пак ще привлича вниманието, изберете минимализма. Светлият цвят като основа и фигури в по-тъмен вариант е много впечатляващ и е абсолютен летен хит в маникюра. 

Холограмни нокти

Холограмата върху ноктите е абсолютна тенденция. Ако харесвате нещо необичайно, опитайте този необичаен маникюр.

Нокти "Дъга"

Принтът наподобяващ "дъга" е любим на по-младото население за втори сезон. Това е маникюр, който ще носите с удоволствие през цялото лято поради необичайното преливане на цветовете.

Превод: Trafficnews.bg