Бившата половинка на Валери Божинов - Николета Лозанова и настоящата Биляна Дол избраха оранжевата гама за партито, послучай рождения ден на футболиста. 

Сръбкинята заложи секси рокля с гол гръб, а пловдивчанката се спря на тоалет от коприна с флорални мотиви. 

Най-интересното е, че на партито двете опровергаха слуховете, че не са в добри отношения и дори показаха, че са приятелки като качиха своя обща снимка. 

Валери Божинов посрещна своя 33-ти рожден ден в компанията на бивши и настоящи съотборници, техните половинки и децата им.

Партито се състоя във ВИП залата на столичното заведение Grande Bar & Dinner, което е собственост на Ники Михайлов, който също стана част от тържеството.

 

За цялата организация и красивата украса бе отговорна Биляна Дол. Всичко в залата бе издържано в сребърно и синьо и балони. Сред изненадите бяха футболни топки, купи и инициали V.B., които бяха разпръснати навсякъде в чест на футболиста. 

Прекрасна бе и тортата - Валери със син екип, седнал върху футболна топка.

Най-емоционалният момент от вечерта бе подаръкът от Николета, за която футболистът бе женен от 2011 до 2015г. Изобретателната пловдивчанка изненада Божинов с клипче с много честитки от негови приятели от цял свят, сред които съотборници от Италия, Сърбия и целия отбор на Ботев (Враца). А финалът – пожеланието на дъщеря му Никол го разчувства до сълзи. Малката скоро ще навърши 7 годинки.

Бившият национал има и 11-годишен син – Валери младши от певицата Алисия, като момчето върви по стъпките на татко си във футбола.