Лятото вече пристигна, така че оборудвайте гардероба си с най-модерните артикули навреме. Що се отнася до предстоящия сезон, ще имаме най-различни стилове. Няма съмнение, че всяка дама ще намери нещо, което да й хареса.

Не сме свикнали да виждаме някои от тези тенденции през летния сезон, но правилата в модната индустрия се променят, така че през слънчевия период ще носим тези модни находки:

Течно злато и сребро

Въпреки че сме свикнали да виждаме тези ярки и метални цветове през зимния сезон, дизайнерите са решили, че те са чудесен избор и за лятото. Стайлингът в тези нюанси идва от главата до петите.

Дънки от главата до петите

Гащеризоните от деним вече спечелиха сърцата на модните инфлуенсърки по цял свят.

Мъжественост

Мъжките костюми и сака определено ще спечелят модната сцена.

Коноп вместо колан

Този сезон ще бъдат на мода колани, които повече напомнят на коноп. Модните експерти съветват да подчертаете талията с този необичаен аксесоар. В идеалния случай го съчетайте с феерични рокли.

Корсет върху тениска

Тенденцията, която или ще обожавате, или избягвате, разбира се, е корсет над тениската. Ако не друго, със сигурност ще бъдете забелязани.

Цветя и феерични модели

Ще видим роклите, които се движат в ритъма на вятъра на всяка крачка. А, ако заложите на тези с флорален мотив върху тях, вие сте изпълнили всички условия за модерен стайлинг.

Впечатляващи модни аксесоари

Правилото е: колкото повече модни аксесоари, толкова по-добре. Въпреки че често сме чували модните експерти да казват, че минимализмът е по-добрия вариант, този сезон изглежда са променили мнението си. Ако искате да следвате тенденциите, сложете много бижута върху себе си!

Обратно към 60-те и 70-те

Якетата, вдъхновени от 70-те с леко по-остри кройки, отново ще станат популярни. Ако искате по-леки и удобни модели, тази тенденция ще ви хареса. Освен това се завръща стилът бохо и хипи, характерен за 60-те и 70-те.

Велосипедни шорти

Първо, това е правилният начин да подчертаете краката си. Тази тенденция от 90-те отново се завръща и е абсолютен хит този сезон!