Новогодишните обещания вече са направени, заобиколени сте от любимите си хора и сте намери време, в което да блеснете и да отпразнувате случилото се през 2022 г.

Като за финала на сезона, и тази година модата предлага да не се криете в ъглите, а да привлечете внимание с тоалета си в новогодишната нощ. Няма защо да сте скромни, обрани и дискретни.

Отпуснете си душата с дрехи и не се притеснявайте, ако страничните хора започнат да се заглеждат във вас. Причината за това е приятна.

Заслепявайте на дансинга или по време на домашния купон с актуалните за зимата пайети, полупрозрачни тъкани и гащеризони. Едва ли някой ще ви гледа накриво точно на 31 декември вечерта.

Какви цветове да носите за най-добър старт на 2023 г.?

Розово

Много от нас се стремят да имат любов в живота си в един или друг момент, поради което носенето на какъвто и да е нюасн на розово в новогодишната нощ може да помогне за проявата на романтика. Това е добър избор, ако сте необвързани и се надявате, че целувката в полунощ ще се превърне в нещо повече от моментно увлечение. Ако вече сте обвързани, розовото може да ви помогне да поддържате положителни емоции и да ви позволи да планувате общото бъдеще с партньора ви.

Лилаво

Ако искате да увеличите силата и да засилите личната си магия през 2023 година, изберете царствен лилав цвят за новогодишната нощ и през първите няколко месеца от новата година. Особено важни са плюшените и меки материи като сатен и кадифе. Лилавото също ще ви помогне да се потопите в духовната сфера, да приемете идеология или философия с по-висш разум и да придобиете мъдрост през следващата година.


Сребърно

Среброто е мотивационен цвят. Това ни позволява да придобием яснота и сила във всичко, което правим, което от своя страна ни помага да подобрим цялостната си ситуация и да направим необходимите промени, за да живеем по-добре. Тъй като е в съответствие с цвета на луната, среброто носи лична и емоционална трансформация. То също така е цветът на мечтите - носете го при новолуние или пълнолуние, за да придобиете страхотна увереност през следващата година.