Що се отнася до косата, прическата, от която не се отказваме през зимните месеци, със сигурност е вълнообразна, а фактът, че има много лесен метод за постигане на перфектни къдрици, допълнително ни насърчава да я изпробваме възможно най-скоро.

Методите за къдрене без помощта на електрически уреди не са нищо ново, но все пак намирането на метода, с който да постигнем къдрици като от фризьорски салон, е доста голямо предизвикателство. Няма обаче място за отчаяние, защото точно този метод се появи този сезон и задължително трябва да го опитате сами, за да видите страхотния резултат!

За да получите перфектни къдрици ви трябват няколко здрави ластици и малко по-дълга, по-дебела лента, като препоръчваме да използвате тази от халата. Следващата стъпка е да нанесете спрей за къдрене на коса и да започнете да се къдрите. Косата трябва да бъде разделена на две части и увита около лентата по нишка.

Най-добре ще видите целия процес във видеото, а в края на процедурата закрепете всичко добре с ластици и лак за коса. Ако е възможно, останете така през нощта и спуснете косата си на следващата сутрин!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)