Наградите на Британската филмова академия са най-престижните кино отличия във Великобритания и неофициален предвестник за това какво ни очаква на Оскарите.

И понеже сме в Кралската фестивална зала на Southbank Centre в Лондон, нямаше как да не очакваме и впечатляващи (и много елегантни) тоалети на тазгодишните награди БАФТА. Ето нашите 10 фаворита.

Червено за червения килим

Снимка 654095

Дуа Липа мигновено успява да прикове погледите върху себе си както и да е облечена. С яркочервена рокля Valentino с шлейф просто нямаше как да остане незабелязана.

Снимка 654096

На червено, но във винената гама, беше заложила и Дейзи Едгар-Джоунс. Нейният избор на тоалет може да мине за нетрадиционен - къси панталони под дълга рокля Gucci.

В цвета на 2024 "прасковен мъх"

Снимка 654106

Ема Стоун спокойно можеше да изиграе и принцеса от приказките в своята прасковена обемна рокля Louis Vuitton.

Снимка 654107

Айо Едебири пък е тук с поредната заявка, че знае какво прави с облеклото си за официални събития - изборът й пада върху рокля Bottega Venetta, също в цвета на 2024 г.

Класика в черно

Снимка 654098

Ако трябва да изберем най-любима визия от червения килим на БАФТА, то това ще бъде Кери Мълиган във величествена и много класическа рокля Dior, която перфектно се съчетава с ретро прическата на актрисата.

Снимка 654100

Лили Колинс също е заложила на доказаното съчетание от черно и бяло в тоалет на Tamara Ralph.

Снимка 654097

Флорънс Пю трудно може да се нарече традиционалистка. Тя предпочита по-авангардни визии, като този модел на Harris Reed.

Снимка 654099

Марго Роби продължава да носи Барби в себе си. Тя е в рокля Armani Prive в черно с бледорозова платка отпред.

Костюми с дълга горна част

Снимка 654108

В последните години виждаме, че и мъжете могат да изберат нещо по-различно от обичайния тъмен костюм за официално събитие.

Снимка 654109

В случая костюмите може и да са черни, но пък удължените до коляното блейзъри успяват да ни изненадат. Брадли Купър залага на модел на Louis Vuitton, докато Килиън Мърфи е изцяло в Zegna.

 

Източник: Lifestyle.bg