Плажът е място за почивка, но факт е, че жените все повече обръщат внимание на това как изглеждат дори на това място за почивка.

Има няколко прически, които са лесни, не изискват много усилия и са подходящи, докато прекарвате времето си, събирайки бронзов загар.

Лятото все още не е свършило, затова ви предлагаме да видите кои са те и да ги пробвате при следващо плажуване

Мокър ефект

„Мокрият ефект“ е популяризиран от Урсула Андрес във филма от 1962 г. „Доктор кой“ (Джеймс Бонд). Въпреки, че са минали толкова години, тази прическа намира своето място в списъка на популярните тенденции. Не е много сложно да я задържите и след плажа, ще ви трябва само малко лак за коса и (може би) няколко фиби за коса.

Високо кокче

Ако имате дълга коса, предишният вариант може да не е най-добрият избор за вас, защото ще покрива врата ви и ще ви бъде горещо. Следователно популярният кок, който е вързан високо горе, е далеч по-добър избор. Въпреки това, тази прическа не пасва на всички , така че коригирайте височината според формата на лицето и косата си.

Висока конска опашка

Най-практичната и лесна версия за връзване на косата, която често може да прилагате, докато сте на плажа. Не се впрягайте, ако малко коса е паднала или щръкнала отстрани - все пак сте на плаж, а естественият вид е най-доброто нещо, което можете да си подарите през лятото.

Плитка

Аксесоари

Ако не сте фенове на прическите, то тогава, докато сте на плажа, използвайте шал, тюрбан или шапка и се насладете на максимум!