Със застудяването всяка дама има нужда от подновяване на връхните дрехи в гардероба, но тази година не се оказва точно така. Ако пазите старите широки якета “old school”, които са били на мода преди години, то може да сте изкарали късмет, защото тази година се завръщат на мода. Модните критици сочат, че денимът и кожата ще бъдат нужна материя в гардеробите ни, но в широк размер, тъй като тази година той ще бъде на почит. Цветът пепел от роза, също ще бъде популярен, както във връхните дрехи, така и в останалата част от гардероба.

Ето кои ще бъдат най-вървежните връхни дрехи за този сезон:

Широко кожено яке

Коженото яке е една от най-универсалните дрехи в гардероба. Подходящо е за пролет и есен. Съчетава се лесно както с елегантна пола, така и с дънки. Коженото яке можете да комбинирате с кецове и токчета, което прави носенето му много неангажиращо.

Пепел от рози

Цветът пепел от рози ще бъде супер популярен тази есен. Независимо каква ще бъде материята, в която ще го закупите, то със сигурност ще бъде добър избор. То е по-задължаващо като цвят, но в съчетание с по-неутрални цветове ще бъде супер комбинация.

Телесно яке

Телесният цвят е доста добър избор, тъй като той не е задължаващ и би могъл да се съчетае с всичко в гардероба, но зависи от модела му. В случая тази година обемното яке ще е носено, а то може да се съчетае най-вече с по-спортна визия.

Широко дънково яке

Няма сезон, който да мине без дънково яке. Затова и ви препоръчваме да подберете за гардероба си поне едно такова и ви гарантираме, че няма да съжалявате.То е подходящо е за по-спортни модни комбинации, но ако вложите старание и имате усет за стил, обезателно ще го съчетаете и с по-елегантна визия.