Есента, която все по-бързо наближава, ще бъде в духа на различни тенденции. Новият сезон ще предложи много кройки и шарки, така че всеки да може да намери нещо, което му подхожда. Дизайнерите бяха креативни и представиха интересни артикули, които ще направят дъждовното и ветровито време да изглежда много по-добре ...

Ето тенденциите, които ще доминират през есенния сезон:

Къси блейзери

След тениските и блузите дойде ред и на късите блейзери. Тези модели изглеждат очарователно и могат да се носят в много различни варианти. Те се комбинират добре както с рокли и официални панталони, така и с дънки.

Рокли с голям размер ръкави

Късите рокли с подчертана горна част ще бъдат абсолютен хит. Този модел рокля в комбинация с ботуши ще са особено актуални през новия сезон.

Прозрачни блузи

Този модел блуза в комбинация с интересна тениска отдолу определено ще ви отведе в центъра на вниманието. Провокативен модел, който не преминава линията на добрия вкус.

Риза-рокля

Роклята, тип риза, отново ще бъде много популярна и всяка модерна жена трябва да го има в гардероба си през есента на 2020.

Принт на цветя

Принтът на цветя няма да загуби своята популярност дори през есенните дни. Често ще виждаме флоралния модел. Въпреки че не е типично за дъждовния сезон, интензивните цветове ще бъдат актуални.

Масивни модни аксесоари

Бижутата и модните аксесоари ще бъдат на фокус тази есен. Правилото е: колкото по-голямо, толкова по-добре.

Рокли металик

Най-добрият вариант за вечерно излизане би бил металик или рокля с блясък. Тази тенденция вече стана любима на много дами.

Масивни пуловери

Масивните и обемни пуловери са задължителни тази есен. Препоръчително е да имате този артикул в гардероба си. Това е дреха, в която трябва да се инвестира, защото може да се носи по много начини. Добре върви както с дънки, така и с поли.

Палта 

Класиката, която никога няма да напусне модния трон, определено са палтата. Неутралният цвят е най-добрият избор за предстоящия сезон.

Връхни палта и якета с косъм

Кожените палта не напускат модната сцена и тази година.

Намерихте ли нещо интересно за себе си сред тези тенденции?