Цветовете, които ще носим това лято, зарадваха мнозина. Именно, защото става въпрос за розово и люляк, плюс добрите стари модни класики „нюд“ и бяло.

Уличната мода е истински източник на вдъхновение, така че можете да проектирате най-добрите комбинации от дрехи, докато разглеждате стената си в Instagram.

Пастелните цветове са хит това лято!

Розово

Розовият нюанс е любим цвят за много жени, особено за летни комбинации. Тази година в модния свят се носят всички нюанси на розовото. Независимо дали става въпрос за дреха или аксесоар, розовото определено е цветът на сезона.

Люляк

Съдейки по снимките на „it“ момичетата в социалната мрежа „Instagram“, един от хитовите цветове на лятото определено е люляк. Пастелните цветове са много популярни от няколко сезона, а основното им предимство е, че се комбинират лесно. Можете да комбинирате топ в цвят люляк с бели, светли дънки, но и с всякакви други пастелни цветове. Това, което направи абсолютния бум в "Instagram", обаче са едноцветните тоалети в този нюанс.

Жълто

Жълтото е типичен летен цвят и е особено колоритен, когато го облечем след като сме хванали слънчев загар. Якета с по-голям размер, рокли в жълто, романтични блузи, всички в пастелен нюанс на жълтото, изглеждат повече от перфектно!

Класически цветове за перфектното женско облекло

Бяло

Любимият ни цвят в горещите летни дни определено е бял. Бронзовата кожа и ефирните атикули в бяло определено са перфектният контраст. Тази класика се вписва идеално с пастелните цветове, които както вече казахме, са хит този сезон.

"Нюд"

Нюансите "Нюд" изглеждат страхотно на тен и в същото време перфектно съвпадат с летни комбинации от дрехи. Независимо дали става въпрос за топ или тесен тоалет, трябва да имате „нюд“ артикули в гардероба си през този сезон.

Цвят на градински чай

Този необичаен нюанс на зелено, съдейки по снимките на „уличния стил“ на водещи модни блогъри, е един от най-носените летни цветове. Особено привлекателен в комбинация със злато или в минималистични, едноцветни тоалети, този цвят е истинско модно освежаване.

Превод: Trafficnews.bg