Това лято ще бъде изключително цветно, що се отнася до модата и ще бъде доминирано от тенденциите, които са били популярни през 90-те.

Повечето от тях се завръщат на модната сцена и това са тенденциите, които ще направят топлите месеци на 2021 интересни:

Бял цвят

Белите рокли и дънки са задължителен елемент в гардероба на всяка жена със стил. Освен това бялото е идеално за лятото и горещите дни.

Цветна рокля

Стилът бохо вече доминира до голяма степен на модната сцена, така че това лято е немислимо без рокли с флорален принт. Всички цветове са разрешени, както и всички дължини.

Широки дънки с висока талия

Дънките, които бяха много популярни през 90-те, отново са в центъра на вниманието. Този ретро модел е подходящ за почти всеки материал и може да се носи безброй пъти.

Бермуди

Забравете късите шорти. Този сезон трябва да имате бермуди, защото те са по-широки и по-удобни.

Кроп топ

Късите тениски и кроп топовете са нещо, което често ще виждате по улиците. Комбинацията от кроп топ и панталон с висока талия е печеливша комбинация в момента.

Плетена чанта

Плетените чанти се превърнаха в любим аксесоар през летните месеци в последните години. Въпреки че днес има огромен избор от различни модели, за начало се нуждаете от класическа плетена чанта, която лесно пасва на всеки повод.

Сандали, тип чехли

Сандалите, тип чехли, на висок ток са единствените обувки, от които се нуждаете това лято. Освен че изглеждат добре на крака, те са и удобни.

Диадеми, шноли, шалове и други аксесоари за коса

„Колкото по-впечатляващо, толкова по-добре“ е правилото за това лято. Аксесоарите за коса стават все по-популярни и всичко е в тенденция.

Миди пола

Не забравяйте да прибавите поне една миди пола в гардероба си. Тя е подходяща за работа, вечер с приятели или разходка сред природата през почивните дни.