Мода – неотразимо привлекателна, но и толкова изменчива, че понякога не можем да смогнем да научаваме какво е съвременно. Ако и вие се чувствате така, не се тревожете, ние сме тук, за да ви помогнем. Следим стриктно новостите по модните подиуми и днес ще ви разкрием какви са съвременните тенденции в мъжката мода.

Какви са съвременните тенденции по модните подиуми?

В търсенето си на качествени дрехи (каквито можете да намерите тук – https://answear.bg/k/toy/drehi – ще забележите множество нови модели. Те изглеждат стилно и съвременно. Но какви точно са тенденциите?

Първо, забелязва се, че денимът отново се връща на мода. Той прави своята повторна поява по подиумите и с пълно право. Характерно е че се завръщат и някои специфични негови тенденции като например широките крачоли от 90-те и плисираните дънки от 80-те.

Силно характерно за настоящите тенденции е че властва червеният цвят. Червените нюанси се отличаваха по модните подиуми от доста време, но тази година това е още по-видно. Тази зима с огромен успех можете да заложите на напълно червено облекло или пък да комбинирате червено яке, горнище или суитчър с традиционни по цвят панталони и блейзъри.

Килтове и туники – това също е тенденция, която се забелязва по подиумите. През този сезон най-видните дизайнери на мъжкото облекло поставиха килтовете и туниките в центъра на своите колекции. Някои от тях са създадени с идеята да се носят върху панталони, други пък – самостоятелно. Препоръчваме да потърсите нещо, което свършва точно под коляното, а за текстура – с добавено плисе. При все че е зима, можете да подберете вълнена или кашмирена туника или пък килт от подобна материя.

Друга съвременна тенденция са плетените поло блузи (включително и при жените, както можете да видите в колекциите – https://answear.bg/k/tya/drehi. Дизайнерите силно заложиха на тези удобни и комфортни модели, които отлично можем да носим у дома – където прекарваме повечето си време през настоящата ситуация. Можете да намерите множество стилове, цветове и размери от тези удобни поло блузи, заедно с различни такива с декорации включително яки, бутони и други подобни.

Тренчкотът също направи своето завръщане. За  есенно-зимния сезон през 2021 се връщаме към основите и дизайнерите са подбрали както класически, така и по-осъвременени тренчкоти, които да включат в своята колекция. Те биват с копчета, с колани, интересни дизайни, стилна визия и красиви цветове.

Друга тенденция, която се връща на мода са вълнените елеци. Тази мода от 90-те прави своята нова поява по подиумите и то определено е заслужено. Освен това ще имате огромно разнообразие, благодарение на множеството произведени модели – с всякакви цветове, с всякаква дължина, в разнообразни стилове. Какво по-хубаво от това да си осигурите комфорт и неустоима топлина?

Кожа, кожа и отново кожа. Повечето дизайнери на мъжко облекло избраха да включат кожени якета в колекциите си. Обикновено тези модели биваха изработени в уголемен вид, което предоставя по-обемна визия, докато ги носите. Естествено, включени са допълнителни елементи, като копчета, колани, украшения и други.

Що се отнася до аксесоари, малките мъжки чантички направиха своята поява по подиумите. Те се на най-функционалния вид чанта, но пък са най-модерния за мъжете. Освен това ви предоставят практичност и отлично завършена визия. Какво по-хубаво!