През 2019 г. Стар Нейлз – България учреди конкурс Годишни награди EMILY в партньорство с Rozali.com и медийната подкрепа от специализираното списание Маникюристи – от и за професионалисти. В конкурсът се излъчват любимите на аудиторията професионалисти в сферата на маникюра, педикюра, ноктопластиката и арт фризьорството за всяка година.

Конкурсът стартира през юли 2019 г. и се провежда изцяло онлайн . Участниците имат възможност да се съревновават в осем категории - „Маникюр“, „Дизайн маникюр“, „Дизайн екстремни нокти“, „Педикюр“, „Цветно преобразяване“, „Арт кадър“, "Салон на годината" и „Терапевтичен педикюр“, като в последната ще бъдат оценявани от реномирано жури, експерти в сферата. В останалите седем категории изборът е на потребителите чрез гласуване. Категория „Терапевтичен педикюр“ се отличава с още нещо – в нея участниците се борят за специалната награда VICTORY, също учредена от Стар Нейлз – България, за постижения в третирането на проблемни нокти и кожа.

Включилите се в надпреварата добавят снимков материал на най-красивите си творби в различните категории с цел популяризиране на своята работа, набиране на потребителски вот в седем от категориите и класиране на челните позиции във всяка група. Във формата се отличават 8 победители и по двама подгласници в категория, за които са подготвени награди. Наградният фонд за всеки победител (1-во място) е ваучер за продукти SNB Professional и Aloxxi на стойност 800 лева.

За гласувалите също има подаръци. Всички гласували участват в общо четири томболи, като във всяка томбола се изтеглят петима печеливши. Участниците не могат да виждат събраните гласове (за себе си или други участници) до 17 ноември 2019 г.

Конкурсът приключва на 31 октомври 2019 г. Официалната церемония по връчване на наградите ще се състои на 17 ноември  2019 г. в Гранд Хотел Пловдив от 18:00. Именно на това събитие ще бъдат публично обявени челните позиции. Награждаването е предшествано от снимки за спомен на стената на славата и приветстващо питие преди церемонията. След това следва весело парти, с което победители, участници и колеги от бранша ще отпразнуват връчването на първите награди EMILY.

Кувертът за участие в Церемонията е 50 лв., като Стар Нейлз – България ще дари 50% от събраните средства за благотворителните каузи, организирани от Списание Маникюристи – от и за професионалисти.

Стар Нейлз – България ООД е водеща компания за производство на професионални продукти за маникюр, педикюр и ноктопластика. Фирмата развива дейността си 25 години на българския пазар, а през последните 5 години излиза все по-широко и на международни пазари със собствена търговска марка SNB Professional. Освен лидер в производството, компанията е доказан професионалист в търговията и професионалното обучение и квалификационните курсове. Стар Нейлз – България ООД е първата компания, която разпространява в България удължаването на естествените нокти и въвежда широко известното днес понятие „ноктопластика“.

За контакти: тел. 0878880239 или на имейл адрес nadia@starnails.bg