Честита пролет! Новият и толкова оптимистичен сезон настъпи рано тази сутрин, а ние нямаме търпение да му се отдадем по всички възможни начини - от пролетни дрехи в ярки цветове и повече време навън до нов маникюр.

А какъв по-подходящ за пролетта маникюр от такъв в зелено? Този цвят обаче предлага толкова разнообразни нюанси, че всеки би намерил подходящия за себе си. Освен това можем да експериментираме и с декорациите. Ето пет идеи за маникюр в зелено.

Жизнерадостно зелено

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by KARA NAILED IT (@karanailedit)

В този ярък нюанс има и щипка синьо, което го прави толкова зареждащ с енергия. Когато времето позволява, бихме го комбинирали с педикюр в люляково.

Като разлистено клонче

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Ще ни трябва неутрална база за нокти и майсторска ръка, за да изрисуваме този мотив в тъмнозелено, който напомня първите листа на дърветата през пролетта.

Обърнат френски маникюр

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Фаворитът ни днес - толкова елегантна и неочаквана версия на френския маникюр, при която оставяме ноктите с матова прозрачна основа, а върховете са смарагдово зелени.

Шам фъстък за късмет

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Супер лесен за постигане маникюр, стига да открием лак точно в този нюанс на зеленото. Белите звездички отгоре са по желание.

Зелен мрамор

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NAILDIT (@nailditbyalyssa)

Мраморните мотиви в маникюра продължават да са актуални, а пролетта ни дава възможност да ги изпробваме в няколко нюанса на зеленото в комбинация с бяло и землисто кафяво.