Макар и едва на 19 години, Кристиан Костов е едно от най-популярните лица в родината ни. Той спечели сърцето на българина още по време на участието си в музикалното предаване "X Factor", а по-късно заслужи вечната му признателност и любов, след като класира страната ни на 2-ро място в песенния конкурс "Евровизия" - постижение, което никой преди него не бе "носил у дома".

Певецът стана истинска звезда в Китай. Той участва в тамошното предаване "Singer 2019", снима се за списанието "Elle Men" и записа дует с азиатската певица - Тифа Чен, който миналия месец преиздаде с победителката от Полша в "Детска Евровизия" 2018 - Роксана Венгел, пише dir.bg.

 В Ню Йорк певецът остана при свои приятели, като държеше почитателите си в течение на времето, което прекарва в САЩ, публикувайки снимки в официалната си Инстаграм страница. На кадрите фонът зад него се сменяше с емблематични за града места - площада "Тайм Скуеър", Сентрал парк, Американския природонаучен музей...

Впечатление обаче направи визията на Костов, която е много променена. Очевидно е, че той е пораснал на височина, но фактът, че се е издължил, не е повлияло на слабата му фигура. Изпълнителят е пуснал по-дълга коса, като я е оставил да се спуска от двете страни на лицето му.

Стилът му на обличане, който преди беше леко екстравагантен, сега сякаш е повлиян от китайските модни тенденции, което допълнително допринася за неговата неузнаваемост.