Мария Грация Киури е тъкачка на приказки, дизайнер, чиито колекции често предлагат елементи на фантазия. За своята модна колекция от пролет 2021 г. креативният директор на Dior черпи вдъхновение от карти таро, съживявайки мистичните герои и символи, познати от вече повсеместните илюстрирани тестета.

Мотивът за таро със сигурност не е нов за модната къща. Едноименният основател на Dior беше суеверен човек, често се доверяваше на гадатели и това му носеше късмет. Киури също се е позовавала на изображения на таро преди, особено по време на дебюта си през пролетта на 2017 г. във френската къща и в своята колекция за 2018 г. 

Работейки с режисьора Матео Гароне, Киури представи своята колекция чрез Le Château du Tarot, късометражен филм, заснет в Castello di Sammezzano в Тоскана.

Представянето на величествените модни тоалети на Dior от новата колекция се проведе онлайн заради коронавирусната пандемия. Действието се развива в приказен замък, населен с модели, пресъздаващи различни зодиакални знаци, а дизайнерката на "Dior" Мария Грация Киури представя блясък и злато с рокли, комбиниращи ламе с кадифе.