Колоездачните клинове, които бяха популярни през 90-те, отново са на модния подиум. Тази тенденция беше приета и от известни дами като Ким Кардашиян, Зоуи Кравиц, Бела Хадид, Дженифър Лопес и докато беше жива, често се носеше от принцеса Даяна.

И докато Даяна ги комбинира със спортни артикули, този сезон те се носят по всички поводи и това потвърдиха световните модни дизайнери.

Освен това, този тип клинове са и чудесен и много по-удобен заместител на мини полите, така че ако искате да ги носите, не се колебайте да оставите въображението си да се развихри, когато става дума за стайлинг, защото те определено са хитова тенденция за лято 2020!

Може да ги намерите в почти всеки по-голям моден или спортен магазин в града, а в бутиците, пък може да откриете и някои по нестандартни варианти с интересни принтове, камъчета и разнообразни материи и цветове. 

Колоездачният клин е истински хамелеон и се превръща в "добра находка", предвид факта, че може да бъде облечен както за спорт, така и за разходка в града с някоя модерна тениска, допълнени задължително с така нашумелите чантички за кръста.

Най-интересното е, че този тип клинчета могат да бъдат облечени и вечер ... на коктейл, ноо задължително съчетани с… блейзър.

По този начин се вкарва малко формалност и строгост, а за финал имаме убийствен стайлинг.