Лятото още не е приключило, но някои от нас с нетърпение очакват есента, за да заложат на новите трендове през предстоящия сезон. Миналата есен бяхме повече от щастливи да се увием в халат или луксозни пижами, докато работим от вкъщи, но тази година очакванията на всички са различни.

 Вижте кои ще бъдат находките тази есен, според най-изявените  модни критици.

Наситени цветове

Обикновено преходът от лято към есен означава смяна на тропическите и ярки нюанси с по-мрачни тонове, но тази година ярките тонове ще царуват и през есента. Помислете за по-наситени дрехи или детайли. Смесване и съчетаване на неочаквани комбинации, също е много подходящ вариант.

Свободни дънки

Тесните дънки винаги ще заемат специално място в сърцата ни, но за есента на 2021 г. по -свободните стилове, като дънките  „mommy jeans”,  ще бъдат предпочитани.  Могат да се съчетаят с къс топ, риза или сако. Експериментът с цветовете и щампите за горната част е добра идея.

Пуловери

Най-популярните модели са тези с по-интересните детайли. Докато времето е все още топло, опитайте да носите пуловер, без нищо под него (с изключение на сутиен, ако искате) и съчетайте със свободни дънки.

Сетове от две части

Това е много лесно решение, ако се чудите как да съчетаете дрехи от гардероба, защото имате вече готов комплект.  

Щампирани панталони

Дънки и панталони със змийски шарки, леопардови мотиви, райета от зебра и други ще бъдат актуални тази есен, но внимавайте с горната част на тоалета.  Заложете на по-неутрален цвят – черно, бяло, сиво, бежово.

Нестандартни модели чанти

Изберете по-нестандартна материя, от която да е изработена чантата и отново внимавайте с какво бихте я съчетали.

Цвят - Лавандула

Това е цвета, който ще е на почит тази есен. Можете да съчетавате различните нюанси на лилавото и няма да сгрешите, защото ще бъдете тотално в крак с модата.

Черни тоалети

Както всички знаем „Черното е винаги на мода” и модните критици са абсолютно прави в това. Заложете на черен тоалет във всеки един случай, в който се чудите как да комбинирате дрехите си.