За 5-та поредна година се състоя церемонията по връчването на наградите Hollywood Beauty Awards, която се състоя в Лос Анджелис. Много звезди минаха по червения килим и показаха красиви тоалети, но зорките погледи на всички се спряха върху Ким Кардашиян, която за пореден път скандализира обществото. 

На събитието, съпругата на Кание Уест се появи облечена в ултра изрязана черна рокля, дело на дизайнера Thierry Mugler. Тоалета е изработен от кадифе и провокира обществото с дълбока цепка и деколте, състоящо се от тънки черни ленти, които успяха да прикрият много малка част от пищния бюст на модната икона. 

Това не е първия път, в който Кардашиян залага на разголена визия, което не се понрави особено на нейните фенове и то най-вече заради това, че е майка на 3 деца ( в очакване на 4-то ) и е желателно да се облича по-прилично. 

Риалити звездата бе в компанията на коафьора Крис Апълтън, който грабна наградата за "Най-добър фризьор" на годината.

На бляскавото събитие се появиха и две дами с българска връзка - актрисата Нина Добрев и гаджето на Григор Димитров - Никол Шерцингер. 

Двете заложиха на дълги и елегантни тоалети, с което предизвикаха истинско възхищение. Нина се спря на рокля на дизайнера Michael Kors с дълбока цепка, голо рамо и харбали на бюста, покрита отгоре до долу с блестящи камъчета. 

Никол пък избра по-пищна рокля на дизайнера Khosla Jani в черно и бежово с графичен десен. 

Сред звездите се откроиха и Приянка Чопра с рокля на Vivienne Westwood, певицата Сиара в кожен костюм на Michael Costello, Ашли Симпсън с гламър тоалет на Maeve Reilly, Кармен Електра, Бритни Спиърс и много други.

Снимки: Инстаграм