Световноизвестната звезда Ким Кардашиян сподели със своите последователи в социалните мрежи, че в чест на своя предстоящи рожден ден ще пусна специална колекция гримове. 

По-късно този месец, на 21 октомври, тя ще навърши 40 години.

Телевизионната звезда сподели забавен набор от снимки в Instagram, когато разкри, че новата козметична линия ще бъде пусната не просто на рождения й ден, но и в точното време на раждане.

Специалната колекция ще бъде проектирана около нейния роден камък - опал. 

Ким написа: „По случай честването на 40-ия си рожден ден, аз съм толкова развълнуван да обявя колекцията Opalescent, стартираща в 10:46 сутринта на 21 октомври, точния час и дата, в която съм родена. Всеки продукт се съхранява в опалесциращи опаковки, за да отпразнувам рождения ми камък - опала. Отличава се с 10-панорамна палитра с пресован прах, нов опалесцентен гланц, ново формулирани полу-матови течни червила и подложки за устни. Тази колекция е комбинация от неутрални и цветни цветове, подходящи за ежедневно облекло и гламър вечери. Нямам търпение да видите, колко невероятни са тези нови продукти!" - написа бъдещата рожденичка. 

Към текста Ким не пропусна да добави и екстравагантни и забавни снимки, с които показа, че вече е оставила в миналото брачната криза.

На няколко от фотосите Ким е облечена в латексов костюм, подчертаващ пищните и форми, а косата и е прибрана високо, в младежка опашка.

За допълнително закачливо докосване майката на четири деца показа и как хвърля парче торта за рождения си ден, оставяйки пръстите си покрити с бяла глазура.

На друг кадър, пък тя изглежда като лакомство, докато скача от торта за рожден ден, облечена в оскъден сребърен бански.

Междувременно Ким е дарила 1 милион долара на фонд Армения. Риалити телевизионната звезда обяви чрез Instagram, че ще дари парите на фонда, който осигурява храна, подслон и медицински грижи за хората на фона на конфликта на страната с Азербайджан.

„Моите мисли и молитви са със смелите мъже, жени и деца. Искам всички да помнят, че въпреки разстоянието, което ни разделя, ние не сме ограничени от граници и сме една глобална арменска нация заедно. - каза Ким, чийто покоен баща Робърт Кардашиян беше от арменски произход.

Ким също насърчи своите последователи да подкрепят Арменския фонд.