Ако сте успели да хванете малко тен тази година, почивайки по морето или планината в нашата красива страна, тогава този текст може да е интересен за вас.

Факт е, че почти всички, които са придобили шоколадова кожа, искат да носят дрехи, които допълнително да подчертаят тена.

Бялото е доказан и безопасен избор. Но освен него, има още два цвята (и техните нюанси), които ще ви паснат в идеята за поразителен летен външен вид, а ние ви ги разкриваме по-долу:

Зелен

Този цвят е чудесен избор за подчертаване на току-що загорелия тен, но и за освежаване на този, който е започнал да избледнява. Най-добрият нюанс е ментово зелено, актуален през този сезон и един от любимите летни нюанси. Освен него, чудесен избор са нюансите на киви, както и изумрудено зелено. Можете да изберете рокля в посочените нюанси или дълга риза в комбинация с къси панталони или ленени панталони.

Жълт

В зависимост от естетиката, която предпочитате, изберете нюанса на жълтото. Ако искате деликатен и изискан вид, тогава артикули в цвят на лимон (пастелни или малко по-интензивни) ще ви помогнат да постигнете желания ефект. Тези, които не се страхуват от цвятовете, могат да изберат интензивно жълто. Синапеният нюанс е идеален за вечерен летен стайлинг.

Кафтан във всеки от тези нюанси или сафари рокля - със сигурност ще изглеждате страхотно. И ако жълтото е твърде смело за вас, винаги можете да изберете друг, а вмъкването на детайли от този цвят със сигурност ще ви помогне да подчертаете тена си.

Още по-добре е тези нюанси да се допълват взаимно, така че лесно да ги комбинирате.

И още няколко примера: