На какви сребърни бижута да заложим през лято 2018?

Летните лъчи и жаркото слънце ни приветстват да показваме все по-голяма част от телата си, както и да изпитваме желанието да носим повече и по-шарени бижута. Почти не минава лято без погледите ни да са завладени от някоя нова тенденция при бижутата. Много често се случва така, че се разминаваме с някоя дама, забелязваме прекрасната ѝ гривна или колие и оставаме впечатлени. Дълго след това идеята за него не ни оставя на мира и в крайна сметка намираме същото бижу или близко, като модел в най-скоро време. Основните правила всички ги знаем - не трябва да носим голямо сребърно колие и големи сребърни обеци едновременно, не трябва да комбинираме шарена рокля с прекалено атрактивно бижу, не трябва да наблягаме на минимализма, ако всичко останало от външния ни вид не е издържано в минимализъм.

 

Какви са основните тенденции при сребърните бижута това лято?

Старият ни познайник минимизализма няма да си замине и тази година. Колкото по-опростен е един модел бижу, толкова по-елегантен е той. Изчистените, отворени, сребърни гривни са хитът това лято. Ако гривната е и под формата на спирала и завършва със сребърно топче, то тогава можете да сте сигурни, че елегантната сребърна линия ще събере много погледи. Друга много свежа тенденция при сребърните гривни, е тази при която гривната напомня за спомени и преживявания. Не какви да е спомени, ами под формата на висулки, които можете да добавяте и да махате по всяко време. Това сребърно бижу не само, че е красиво, ами и е наситено със смисъл. Гладката линия на сребърното бижу е леко нарушена от атрактивността на различните сребърни висулки и точно поради тази причина съветваме, този тип гривни да се избират от млади девойки.

 

Панделката, която всяка дама заслужава

Макар още да помним ерата на мустаците, това лято ще станем свидетели на завръщането на панделките. Усуканата форма на тези пръстени и висулки може много лесно да се доукраси със скъпоценни камъни и да стане акцент на изчистения детайл на основата на гривната или на пръстените. Панделката е символ на връзка, чувственост, дори и на подарък. Идеалният избор от сребърните бижута е ако искате да кажете на някого, че той е вашият подарък.

Сребърно бижу в пастелни цветове

Подобно на световните модни дизайнери и техните колекции в пастелни цветове, бижутата също последваха тази тенденция. Това лято, заедно с наситено сините камъни, ще имаме и бледо-розови бижута, както и меко зелени скъпоценни камъни. Естествено, няма пастелен цвят, който да не стои добре с изчистена линия, подобни на сребърните бижута на somaha.bg. Най-силното проявление на тази тенденция са бижутата в пастелна дъга, които са върху сребърна основа. Кой може да остане равнодушен пред подобна комбинация? Среброто от редица години се свързва с женското начало и елегантността, докато златото е по-скоро мъжки елемент, излъчващ сила.

 

Обичаме да имаме от всичко по много

Покрай гривните за рамо и двойните пръстени, няма как да пропуснем и тенденцията със еднаквите сребърни бижута от един модел. Повторението е майка на знанието, но в този случай повторението е признак на стил. Можете съвсем спокойно да се снабдите с два, три еднакви пръстена или колиета и да ги носите едновременно. Трябва само да съобразите гладката линия да бъде запазена, за да не крадат внимание от останалата част от облеклото ви.

 

След панделките е ред и на пискюлите

Пискюлите се опитват да влязат от много дълго време в сърцето на младите хора. Заедно с бохо роклите и сандалите с плетени пискюли, дойде време и за пискюли по сребърните бижута. За да можете обаче да не им загубите красотата е хубаво да не комбинирате повече от два с различна дължина. Ако пък сте закачили пискюл висулка на гривната ви, то и един е достатъчен. Това лято модните тенденции ни насочват погледа към меките, топли нюанси и към усещането за спокойствие и пълнота. Елегантността на среброто е издържана по-скоро като приветстваща, отколкото като студена, което поставя сребърните бижута в съвсем нова категория. По този начин можем да ги направим част не само от прохладните летни вечери, като атрактивно допълнение на летните рокли, ами и от ежедневието ни и работния стил, който често има нужда от леко разчупване.

За повече информация относно красивите сребърни бижута:

СОМАХА С ЕООД

Адрес: ул. Отец Паисий 2, 4000 Пловдив, България

Тел.: +359 896 799 161

www.somaha.bg