Портфейлът е незаменим аксесоар. Избираме го според любимия си цвят, декорациите, дизайна, бранда. Всичко това през новата 2020-а година ще е от значение, ако искаме да привлечем повече пари, да стабилизираме финансите си.

Първото, на което трябва да обърнете внимание е дизайнът. За предпочитане е портфейлът да е по-дълъг, голям, за да могат парите да бъдат добре подредени, пише Az-jenata.bg.

В кои цветове да го изберем за 2020-а година? Според фъншуй, има някои цветове, които са късметлийски и подходящи за портфейл.

Червен портфейл

Когато става въпрос за успех, престиж, цветът, който се асоциира с напредъка е червеният. Червеното има енергията на огъня и слънцето. Знаете ли, че в Китай и Индия то е цветът на щастието. Фъншуй приема червеното за цвета на признанието, славата, издигането и материалните притежания на успеха. Ако искате да заредите живота си с щастлива енергия, парични доходи, изберете червен портфейл.

Черен портфейл

Много хора предпочитат да имат портфейл в този цвят. През 2020-а година този цвят може да ви донесе богатство и просперитет. Ако искате да напреднете в кариерата или развитието на бизнеса си, трябва да изберете черен портфейл.

Кафяв портфейл

Ако искате да увеличите спестяванията си или имате навик да харчите твърде много, изборът на кафяв аксесоар ще ви помогне да контролирате финансите си и да спестите някой лев през 2020-а година.

Зелен портфейл

Според фъншуй, зеленият цвят в дома, помага да се увеличи положителната енергия. Носенето на зелен портфейл през 2020-а година ще ви помогне да създадете нови възможности за доходи. Това може да е под формата на нови полезни контакти, ангажименти, идеи.

Жълт портфейл

Светложълтото е цвят, който привлича положителното в живота ни, парите също. Но ако искате да увеличите финансите си и да имате сигурност по отношение на парите, изберете портфейл в по-тъмножълтите нюанси.

Други късметлийски цветове за 2020-а са златно, сребърно, сиво. Избягвайте цветове като розово и синьо.