Всичко, което имате в къщата и всичко, което носите със себе си, може да привлече добри неща, ако ги използвате по правилния начин. С помощта на тези три съвета за фън шуй научете как да организирате чантата си, за да ви донесе успех и пари.

Чантата не трябва да бъде отворена

Винаги дръжте чантата си затворена, това е добър навик и препоръчителен ритуал, за да останат парите в нея. За безопасност винаги носете чантата до тялото си. За да се предпазите допълнително от кражба, поставете амулет в малко отделение и го приберете там.

Почиствайте я редовно

Женският навик да носим всичко в чантата е много лош според принципите на фън шуй. В края на всеки ден проверявайте за излишъци, отстранявайте го и, ако е необходимо, избършете дръжките. Никога не оставяйте чантата си на пода, защото с тази процедура „приспадате“ парите и вашето „богатство“ е „изчерпано“.

Изберете цвят, който носи просперитет

Червеното е за щастие и защита, черното за кариерно развитие и успех, златото и червеното заедно носят щастие и благословия, лилавото и сребърното заедно създават лукс и богатство, докато зеленото носи повече пари и нови печалби.