Как ще изглеждат сватбите тази година? Въпреки че все още не знаем дали ще бъде възможно да се проведат и с колко гости, новото време със сигурност е наложило нови тенденции.

По-малко хора, сватби на открито - пандемията със сигурност е повлияла на сватбения свят. В допълнение към обръщането към природата в ежедневието, както и към здравето, органичната и местната храна, минимализмът в гардероба и грижата за чиста кожа, новият начин на живот ще прекрои сватбите. Съдейки по най-популярните сватбени списания, както и портали, някои от предстоящите тенденции са повече от сигурни.

През 2021 г. сватбите на открито ще бъдат най-популярни, така че екзотичните плажове ще играят голяма роля, както и външните имоти, особено тези с романтични градини.

Освен това темата на тазгодишните сватби ще бъде за устойчивост и екологично съзнание, така че няма да има пластмаса, а ястията ще се приготвят от местните доставчици.

Като цяло броят на гостите ще намалее, така че сватбите ще се провеждат с по-малък брой хора.

Сватбените рокли ще бъдат взети назаем от майки и баби или ще бъдат ушити по мярка, докато луксът ще остане на заден план. През 2021 г. има надежда за истинско забавление, горещи сватби без стотици хора, които не познавате и сте виждали само няколко пъти през живота си.

Това не звучи толкова зле, нали?