С идването на новия сезон всички мислим за промени - по дрехи, обувки, но и коса. Тя изисква специални грижи през есента.

Ако мислите да промените цвета на косата си, по-долу представяме няколко от тях, които ще бъдат абсолютна тенденция.

Изберете най-подходящия и ако не сте сигурни, консултирайте се с професионалист:

Червени нюанси с интензивен блясък

Ако имате лек тен и искате да направите промяна, това би било чудесен избор. Това е богат нюанс на червено в комбинация със златисто-оранжеви нюанси. Не забравяйте да използвате продукти за грижа за косата и блясък, защото по този начин нюансите ще бъдат още по-изразени.

Златно-руса

Това е очакван нюанс, който почти винаги е в списъка на тенденциите. За да постигнете контурирането, светлите кичури трябва да бъдат гъсто разпределени в областта около лицето. Ако имате по-тъмна руса коса, това е чудесен начин да я освежите и по този начин да изсветлите лицето си.

Богат шоколадов оттенък

Това е красив кафяв нюанс, подчертан с фини, едва забележими кичури в малко по-светъл нюанс. Той подхожда както на по-светъл, така и на по-тъмен тен, което го прави още по-популярен сред жените. За да постигнете най-добър резултат, косата трябва да е добре поддържана и блестяща, така че не забравяйте маските за хидратация на косата, защото правенето на кичури изсушава косата допълнително.

Естествен корен

Въпреки че този вариант изглежда като балеаж на пръв поглед, експертите казват, че тази есен ще се носят по-фини варианти. Това е цвят, при който контрастът между нюансите е много по-мек, така че изглежда много по-естествено. Той е известен сред фризьорите като "пържен кокос", а предимството е, че коренът може да остане дори естествен. Можете да намерите вдъхновение в Марго Роби.