Супермоделите Ирина Шейк, Джоан Смолс и Кандис Суейнпоъл обединиха сили на корицата на декемврийския брой на Vogue Гърция.

Позирайки в черно-бял редакционен кадър Шейк, Смолс и Суейнпоъл обсъждат стойността на активизма и тяхното лично участие в добри и необходими каузи, в брой, обявен като „Почит към човечеството“, съобщава БГНЕС.

Шейк е доброволец в River Fund, помага на нуждаещите се, докато Смолс, привърженик на Black Lives Matter, е съоснователка на Donate My Wage.Междувременно Суейнпоъл подпомага Mothers2Mothers - инициатива, насочена към предотвратяване на предаването на ХИВ от майки на деца в Африка.

Под общото заглавие „Човек в края на краищата“, декемврийският брой на Vogue Гърция разглежда годината, която промени света, като подчертава предизвикателствата, които се превърнаха в трамплин за действия и инициативи за общото благо, както и за самоанализ и размисъл.

Новият брой включва и интервюта със звездата на „Гамбитът на кралицата“ Аня Тейлър-Джой, художественият директор на „Батман“ Оливие Рустинг и актьорът Янис Станоголу.