Маникюристката от Холивуд Люси Тъкър може да не е разпознаваемо име, но творбите й постоянно присъстват на червения килим и на най-ексклузивните събития в Холивуд и са обожавани от известни личности като Джесика Бийл, Селена Гомес, Лейди Гага и Жулиен Мур.

Люси е една от най-известните маникюристи, чиито лоялни клиенти са много велики имена от световната сцена, така че е скромно да се каже, че тя определя тенденциите, които със сигурност ще носим този сезон. 

Ето нюансите и формите на ноктите, които ще са модерни през лятото: 

Летни нюанси

Това лято всички ще носим неонови цветове, но по малко необичаен начин, казва Люси.

„Една от най-големите тенденции, на които наистина се радваме това лято, са неоновите детайли. "Лятото е идеално за интензивни цветове и много марки през този сезон пускат красиви неонови нюанси."

Тенденцията, която успяхме да видим досега, това лято идва с малка промяна и не включва лакиране на целия нокът. Неоновото омбре се нанася само върху горната част на ноктите, а матовото покритие дава още по-добър ефект.

Дължината на ноктите, която ще носим това лято

С радост носехме дълги и заострени нокти, защото така ръцете ни изглеждаха още по-елегантни. Това лято обаче дължината им ще бъде значително по-къса.

„Поради коронавируса клиентите масово премахват удължените си акрилни или гелови нокти. "Вярвам, че жените ще свикнат късите нокти много бързо и вероятно няма да искат да се връщат към дългите за известно време."

Форма на ноктите за горещите дни - това е тотален аут

Изглежда, че това лято, смело оформените нокти в шиповидна форма са тотален аут. Изборът на формата на ноктите зависи от личния вкус и стил, но все пак трябва да се вземе предвид анатомията на пръстите и ръцете. Добре оформеният нокът ще придаде още по-красив вид на ръката, а тези, които следват тенденциите, ще заложат на безвременната, елиптична форма, съветва Люси.

Превод: Trafficnews.bg