Gucci затвори холивудския булевард във вторник вечерта и използва Алеята на славата за писта с кинематографичен мащаб, показвайки повече от 100 визии и привличайки 12 знаменитости модели, включително Джаред Лето, Маколи Кълкин, Сейнт Винсент и Миранда Джули.

Прожектори осветиха небето, а улицата беше затрупана от подражатели на знаменитости, търговци и туристи поне за няколко часа. Ревюто беше холивудска фантазия и се състоя до неоновата шатра на El Capitan Theatre, която мигаше „Парадът на любовта на Gucci.“

Гуинет Полтроу и Серина Уилямс седнаха на първия ред, за да видят как носталгичните, вдъхновени от стария Холивуд дизайни на Алесандро Микеле преминават в миналото.

Към тях се присъединиха на седалките, които баха на тротоара - Салма Хайек, Лизо, Майли Сайръс, Трейси Елис Рос и Джеймс Кордън,Били Айлиш, Дакота Джонсън и други известни личности.

Дрехите бяха типични, превъзходни за Gucci и включваха каубойски шапки, кроп топове, рокли с пера, кожени палта и диамантени диадеми в нюанси на лавандула, синьо-зелено и ярко розово, заедно с металик и плътни, сребърни обувки на платформа.