От днес Plovdiv Plaza стартира новата си мащабна кампания под наслов – направи покупка на стойност 30 или повече лева и спечели паричен ваучер. 

Той може да бъде използван в обектите Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear , Bershka , Oysho , Stradivarius, H&M , IKEA, Intersport , MAC , Radiant,  Orange , Starbucks, Ciela , Техномаркет , Pizza Lab , Subway , Burger Chef , Sushi Mushi, Flair ,  Humanic , MIIO , Enira beauty , Стената за катерене, RK accessory , Basta moda , Celebrity Brands , Elisabeth, Мy Silver, позиционирани в търговския център.

 

Всички обекти, които участват в кампанията, са обозначени със стикер на входа им. Заповядайте до урната на централния вход, където ще можете да изпробвате късмета си и да спечелите един от над 1000-та печеливши ваучера! Това лято ще валят награди!

На 30.08 от 17 часа, гост на Plovdiv Plaza ще бъде Евгения Джаферович, която ще потопи всички присъстващи в магията на грима за един професионален Masterclass пред LED екрана с продуктите на MAC Cosmetics. Ще се съсредоточи над демонстрацията на основни техники за работа с грим и продукти, като ще премине над етапи на гримиране и необходими продукти за създаване на перфектна визия.

По време на Masterclass-a ще пресъздаде две визии – дневна и вечерна, както и ще отговаря на въпросите Ви. Евгения ще демонстрира не само  професионални практически умения, но и ще даде ценни съвети за лесно постигане на добър резултат.

Екипът на Plovdiv Plaza Mall е предприел всички мерки са безопасност за провеждане на събитието, част от тях са осигурен диспенсер със сертифициран дезинфектант, както и безплатни маски за посетителите.