Световноизвестният вид на очите може да бъде постигнат с иновативен метод в естетичната медицина, без инвазивни процедури, само за тридесет минути.

Дами, които държат на външния си вид и искат да запазят младежкия си блясък в очите и не биха легнали ​​под ножа, вече имат решение на проблема си. 

То се крие в новия иновативен естетически метод за повдигане на очите - Foxy Eyes, който за много кратко време стана популярен сред жените по цял свят.

Целта е да се повдигнат ъглите на очите, като леко се изтеглят към слепоочията, а това се постига чрез инжектиране на специални, биоразградими COGs конци в тази област. Чрез стимулиране на производството на колаген и съединителна тъкан се създава нова по-устойчива мрежа на кожата.

Това е неинвазивна естетична процедура за подмладяване, която за разлика от операциите, използвани за тези цели, няма да даде драматичен вид, а само ще отвори добре очите ви, ще стегне кожата ви и ще освежи лицето ви.

Тази временна корекция не нарушава вашата анатомия и като ефект продължава до две години, след което можете да се върнете към естествения си вид, ако желаете. Експертите посочват, че за дългосрочни резултати е необходимо процедурата да се повтаря непрекъснато на всеки шест месеца. Тя отнема само тридесет минути, тоест можете да се подмладите от пет до седем години по време на обедната си почивка.

Ще виждате красивата бадемовидна форма на окото си всеки ден в огледалото. Този изискан и съблазнителен поглед на лисица вече имат много известни красавици, а най-популярни сред тях са Кендъл Дженър, Бела Хадид и Емили Ратайковски.