Световноизвестният дизайнер Филип Плейн за пореден път се довери на български фризьор. Той покани в дома си в Кан Венелин Кондаков, който често се грижи за прическите на любимите му жени - новата му половинка и майка му.

Според запознати Плейн посреща нашенеца буквално като принц в имението си, а самият дизайнер е категоричен - Венелин е най-добрият в бранша.

В средите пък са категорични, че Кондаков спокойно може да се нарече личният фризьор на дизайнера. Самият Плейн вече официално е споделял неведнъж, че се доверява на професионализма на Кондаков.

От последните публикации на фризьора стана ясно, че той отново е бил в луксозното имение в Кан. Кондаков тогава качи снимки с дизайнера и неговата майка. 

"За мен е истинско удоволствие да правя косата на тази жена. За пореден път се забавлявахме много", пише под снимката той. 

Припомняме, че миналата година се появи и снимка на световноизвестната моделка Юстина Градек и Венелин, заснети отново в къщата на Плейн по времето, когато той и Юстина бяха двойка. 

Венелин Кондаков е един от най-предпочитаните фризьори у нас, а за косите си му се доверяват звезди като Николета Лозанова, Тита, Папи Ханс и редица други от българския хайлайф.