За празник или в най-обикновен ден, открай време подареното  цвете е символ на внимание, почит и любов, внася индивидуалност и стил в атмосферата, уют в дома, радост в шарената класна стая, придава живот и  свежест, прибавя нотки уникалност и индивидуалност.

 А ако не е единично растение, а цяла “мини градинка”?!

“Все по-често нашите мини градинки се купуват за подаръци на гости на сватби, кръщенки, абитуриенски балове, рождени дни, за първия учебен ден или като корпоративен подарък с характер” - споделя Наталия Еллис, собственик на КАКТУС ОНЛАЙН, ферма за отглеждане на сукуленти в пловдивското село Марково.

“ Ние имаме изключителната привилегия да предизвикваме с работата си интереса към сукулентните “мини градинки” на  клиенти на възраст от 5 до 95 години.  Те  са чудесен подарък, независимо от повода и възрастта. Лесни за отглеждане, устойчиви и многогодишни, не изискват специални грижи, но в същото време са изключително красиви. Стана традиция вече цели семейства да се учат заедно на култура на отглеждане на нашите растения. Независимо дали ще са ги получили като подарък на сватба, което е изключително популярно към момента, или като подарък за рождения си ден, предвид това, че те не са сезонни, а многогодишни растения, или са си ги купили от кварталния цветарски магазин.  Грижейки се за нашите растения, и възрастните, и децата, развива усет към красивото, стават отговорни, придобиват умения и навици  не само за растенията, но и за всички около себе си в дома, в работата,  в училище. Та нали всички ние се учим на грижа и любов цял живот” - с усмивка споделя Наталия.