Световноизвестният модел Джиджи Хадид стана майка за първи път преди 4 месеца и вече е в перфектна форма. Това доказват нови фотоси, публикувани от красавицата в Инстаграм профила и. 

На кадрите Хадид показва своето тяло и най вече голото си коремче и ако не знаехме, че наскоро е родила, никога нямаше да предположим, че някога е била бременна. 

На невероятните снимки Джиджи Хадид е облечена с къса светла риза и бели панталони, а дългите и руси коси стигат чак до талията. 

От публикациите на младата майка става ясно още, че тя отново е започнала да работи и се похвали с корица на списание "Вог". "Кой би си помислил, че ще храня моето момиченце с нейната сутрешна бутилка, докато разглеждаме първата ми корица за "Вог", написа супермоделът.

Припомняме, че Джиджи Хадид и любимият и Зейн Малик наскоро разкриха дълго пазена тайна - името на първородната си дъщеря.  

Малката принцеса се казва Кай. 

4 месеца по-късно: Джиджи Хадид разкри името на дъщеря сиСупермоделът съобщи новината с актуализация на биографията си на страницата си в Instagram