Доменико Долче и Стефано Габана представиха новата си колекция висша мода, бижута, часовници и интериор. Диктаторите на модата поканиха звезди от цял свят, за да представят сътворенията си. Сред гостите беше актрисата – Мария Бакалова, която беше с кукленска розова рокля и прибрана коса, а една от най-забележимите беше – Дженифър Лопес, която спря дъха на присъстващите с визията си.

Поп звездата и актриса, която е известна със спортния си нетрадиционен външен вид, сподели поредица от снимки, подчертаващи нейния царствен тоалет от шоуто - Alta Moda на Dolce & Gabbana. Лопес сияеше в копринена тюркоазена пелерина с дължина до пода, в бюстието на тоалета са поставени скъпоценни камъни, а надолу е с черни панталони с метален флорален принт.

Лопес заложи на златни аксесоари. Сандалите й са с висока подметка също с флорални украшения и камъни. Малка чанта с дръжка и блестяща корона, също украсена с бижута с форми на цветя са част от атрактивната визия. Певицата носеше големи обеци с рубинени капки и пръстени от рубин и изумруд.