С началото на новата 2021 г. едно нещо е сигурно и то е, че всеки от нас иска да знае какво ще бъде в тенденция. Това се отнася не само за избора на гардероб, но и за прическата, грима и маникюра. Може би сте чували, че монохромните варианти поемат водеща роля и че прическите боб са абсолютен хит, както и омбре ефектът върху устните, но знаете ли какво носи 2021 г. по отношение на оформянето на ноктите?

Нюд цвят

Поради пандемията от коронавируса и честото миене на ръцете, ноктите без лак са нещо, към което повечето хора се придържат. За да добавите малко стил към цялата ситуация, нанесете телесен цвят, който изглежда много освежаващо. Изберете светло розови тонове, бледо бежов или кремав вариант и придайте фантастичен вид на ноктите си тази зима.

Къси поразителни нокти

Късите нокти са много практични. Ако към всичко това добавите някои смели нюанси, като червено, черно, сиво или синьо, ще имате перфектния външен вид за началото на новата година. Силните цветове подчертават ноктите ви, ако са къси, което ви позволява да създавате интересни тоалети.

Монохромен омбре маникюр

Комбинацията от два фантастични стила доведе до появата на подчертаване на красотата на нюансите на един цвят. Намерете любимия си цвят и използвайте нюансите му върху ноктите си. Започнете с най-лекия до най-тъмния или обратно, за да създадете фантастичен монохромен омбре ефект.