В следващата част от турнето си колумбийската звезда Малума ще е облечен със сценични дрехи, измислени специално за него от гиганта Dior.

Артистичният директор на модната къща Ким Джоунс вече е измислил няколко визии за царя на регетона, които са базирани на пролетната колекция за 2020 г., сътворена с подкрепата на артиста Даниел Аршман. 26-годишната звезда ще носи обликлата за пръв път на концерта си в Атина на 11 март, част от турнето „11:11“, с което премина и през София миналата година, пише Монитор.

Сред одеждите му ще са костюми и гащеризни с винтидж принт вестник, както и бяло яке от органза с наситени сини плисирани бродерии, дело на Lesage.

''Обичам уникалната енергия на Малума, неговата креативност и страст към живота. Много съм щастлив, че ще го придружим на сцената и ще го подкрепим за това специално събитие“, каза самият Ким Джоунс.

Малума е добре известен с афинитета си към модата. „Модата, също като моята музика, ми позволява да се изразя и да бъда себе си без да има нужда да се променям за да вляза в някакви норми“, казва самият певец. „Когато срещнах Ким и екипът на Dior по време на първото ми гостуване на парижката Седмица на модата усетих същата енергия. Много се вълнувам, че ще са част от визията на световното ми турне 11:11. Така ще ми помогнат да предложа на феновете си пълно изживяване на музиката, модата, енергията без никакви културни бариери“, допълва колумбиецът.