След месеци на несигурност, модната индустрия реши да продължи там, където е останала. Великият Chanel, воден от Вирджиния Виард, представи новата си модна колекция F / W 20-21, която е поразителна смесица от ексцентричността и елегантността на покойния Карл Лагерфелд.

Този път Виард създаде интересна естетическа история и свърза елементите, които в крайна сметка образуват строга, но обширна колекция, преплетена с внимателно подбрани детайли. Идеята зад представената колекция съчетава дързостта и склонността на Лагерфелд с бляскав акцент на детайла, обема и еклектиката, които той умело включи във визията на изисканата жена Шанел.

Виард изтъква, че колекцията се фокусира върху бляскави детайли и бижута и символизират пълната противоположност на това, което бихме могли да видим в миналогодишната колекция.

Дрехите, изработени от туид, перлени орнаменти, пера и блясък, дават да се разбере, че тази куклена история е подарък за модата, която не познава граници, но все пак запазва характерните визии на модната къща.